PRVNÍ ÚKOL*vyhodnocení | art with music

25. června 2012 v 12:04 | Caitlin. |  SOUTĚŽE
Tak a po týdnu tu máme vyhodnocení prvního úkolu (blend s textem). Na výběr jste měli z One Direction, Kelly Clarkson a Cher Lloyd. :) Tak se pojďme podívat na výsledky...:) /dnes vyjímečně hlasuji jen já, úplně mi vypadlo někoho sehnat a na poslední chvíli to bylo divný už:-D/

KDO CHCE SE MNOU PŘÍŠTĚ HODNOTIT? PIŠTE DO KOMENTÁŘŮ.


+ celý článek +

Minie*VÝTVOR • 7/10
+ vadí mi tam ty kolečka.. dobrý nápad, ale špatné zpracování:/ ..
LucyVÝTVOR • 10/10
+ přesně tenhle styl zbožňuju, dokonalé:)
JamesVÝTVOR • 9/10
+ pěkné barvy, krásně udělané, sladěné..:)
Nikki'VÝTVOR • 8/10
+ třpytky, ty miluju:-D♥.. co se mi nezdá je rozpoložení a přesvětlení fotky.. jinak nádhera:)
Bambule777VÝTVOR • 2,5/10
+ tady je toho co se mi nezdá více.. :( na celý blend jen jeden výrazný vzor, jedna fotka, a dva nápisy? :) chtěla jsem úryvek textu písně, ne jen název a taky mi tam chybí podpis (- 0,5 bodu)..
DavidVÝTVOR • 5/10
+ celé to má takovou horší kvalitu a nahoře je to takové fialově jakoby otrhané, to se mi moc nelíbí.. ale jinak celkově dobrý nápad:)
EndíííVÝTVOR • 9/10
+ moc se mi to líbí.. nádhera:)
LannaVÝTVOR • 6/10
+ trochu horší kvalita, rozpoložení a i ten 'tečkovaný' vzor, ale jinak se ti to povedlo:)
ClareVÝTVOR • 5/10
+ zase, kvalita je tu špatná a oříznutí pravé fotky dole.. spíš bych to umazala nebo tak:)
TerusHVÝTVOR • 10/10
+ dobrý nápad, zostření, fotky, nápisy.. moc se mi to líbí:)
Anička∞VÝTVOR • 6/10
+ hlavně to pozadí se mi moc nelíbí:/.. ale jinak je to dobré:)
LoreenVÝTVOR • 7/10
+ docela dost přesvětlené, ale líbí se mi to..:)
NataliiVÝTVOR • 10/10
+ tohle se mi mooc líbí:)
MeganVÝTVOR • 9,5/10
+ trochu moc bílé, ale jinak úžasné..:) (- 0,5 bodu, není podpis)
Jacque.BiebsVÝTVOR • 10/10
+ jeden z nejlepších výtvorů :)
RachelVÝTVOR • 10/10
+ nemám co dodat..:)
NikushkaVÝTVOR • 9,5/10
+ opět jeden z nejlepších výtvorů..:) (- 0,5 bodu, není podpis)
SineadVÝTVOR • 7,5/10
+ celkově je to krásné, jenom ten nápis 'no one else can have you' se mi moc nelíbí.. (- 0,5 bodu, není podpis)
annieVÝTVOR • 10/10
+ nemám slov.. :)
Šárka*VÝTVOR • 7/10
+ všechny ty nápisy se mi moc nelíbí, jinak pozadí, fotky atd. nádherné:)
JerryVÝTVOR • 9/10
+ v jednoduchosti je krása..:)
DainnVÝTVOR • 8/10
+ originální, dobrý nápad, jen celkový dojem není tak dobrý:/

+ Celkové body a kdo vypadává + (když máte pod 6 bodů, vypadáváte)
- Minie* - 7 bodů
- Lucy - 10 bodů
- James - 9 bodů
- Nikki' - 8 bodů
- Bambule777 - 2,5 bodů - VYPADÁVÁ
- David - 5 bodů - VYPADÁVÁ
- Endííí - 9 bodů
- Lanna - 6 bodů
- Clare - 5 bodů - VYPADÁVÁ
- TerusH - 10 bodů
- Anička∞ - 6 bodů
- Loreen - 7 bodů
- Natalii - 10 bodů
- Megan - 9,5 bodů
- Jacque.Biebs - 10 bodů
- Rachel - 10 bodů
- Nikushka - 9,5 bodů
- Sinead - 7,5 bodů
- annie - 10 bodů
- Šárka* - 7 bodů
- Jerry - 9 bodů
- Dainn - 8 bodů
- Mischel - VYPADÁVÁ (neodevzdala)
- Ashley - VYPADÁVÁ (neodevzdala)
- HappyClaire - VYPADÁVÁ (neodevzdala)
- Nicole - VYPADÁVÁ (neodevzdala)
- didi - VYPADÁVÁ (neodevzdala)

Kdo vypadl, ale chtěl by 'šíleně moc' soutěžit dál, může poslat další úkol taky, ale nebude o tom informován a je dost možné, že se ani neobjeví v seznamu soutěžících.. :)

DALŠÍ ÚKOL ZADÁM ZÍTRA A BUDE NA TO ZASE TÝDEN.. VŠEM VÁM JEŠTĚ NAPÍŠU :-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Avrils Avrils | Web | 25. června 2012 v 12:39 | Reagovat

úžasné výtvory, všem se moc povedly!:))

2 Loreen Loreen | Web | 25. června 2012 v 12:55 | Reagovat

ďakujem za 7 úprimne ja by som asi nedala asi ani 5 :D

3 Selenka Selenka | Web | 25. června 2012 v 13:06 | Reagovat

Všechny výtvory se mi líbí :)

4 Sheela Sheela | Web | 25. června 2012 v 13:09 | Reagovat

Já bych docela ráda také hodnotila... Tedy pokuď můžu. :-P

5 Bailey* | Katy-Perry.er.cz Bailey* | Katy-Perry.er.cz | Web | 25. června 2012 v 13:13 | Reagovat

Zabudla som ti pochváliť layout, je vážne perfektný ! :) A čo sa týka tých výtvorov, tak sa naozaj podarili :)

6 Anička∞ || dreamit.blog.cz Anička∞ || dreamit.blog.cz | Web | 25. června 2012 v 13:21 | Reagovat

hmm okay :D  :D dam si na to bacha ;-)

7 Sinead Sinead | E-mail | Web | 25. června 2012 v 13:25 | Reagovat

najviac sa mi páči od Jacque.Biebs vážne krásna práca

8 Rachna. Rachna. | E-mail | Web | 25. června 2012 v 13:29 | Reagovat

Awww... Díky :) :D

9 iheart-cherylcole iheart-cherylcole | Web | 25. června 2012 v 13:33 | Reagovat

Já bych rád hodnotil! :D:))

10 TerusH TerusH | Web | 25. června 2012 v 13:36 | Reagovat

Je tu dost povedených výtvorů.:)

11 the lizz. the lizz. | Web | 25. června 2012 v 13:38 | Reagovat

jááá chcii hodnotííít :DD!! prosíím smutnýýý očkaa:DD budu krutej kritik !:DDD
nejvíc se mi líbí od Terush a anniee.Dale všecky jsou pěkný))

12 the lizz. the lizz. | Web | 25. června 2012 v 13:41 | Reagovat

lool ted si čtu komenty na blogu a vidím ten tvůůůůj :DD si piiiiš ! že chci §!! :D:DDD pokud chce Pepa chce Jiřinka ♥ :DDD

13 Jerry Jerry | Web | 25. června 2012 v 13:48 | Reagovat

Luci,James,Annie. to mají snad nejlepší :)) ♥ Moc děkuji a gratuluju ostatním, myslím že snaha byla :)

A chci se zeptat, jestli bych nemohla příště hodnotit já prosím :)
A toto. Příští týden jsem na dovolené, chci se zeptat, jestli už máš promyšlený, co bude příště. Abych to stihla :((

14 Jerry Jerry | Web | 25. června 2012 v 13:49 | Reagovat

Lucy* omlouvám se. A Minie tam podpis má ;) V tom "D"éčku ;)

15 Natalii © D-KS-ND Natalii © D-KS-ND | Web | 25. června 2012 v 13:50 | Reagovat

och moc děkuju!!:))

16 Megan Megan | Web | 25. června 2012 v 14:02 | Reagovat

Děkuji :)

17 Nikushka Nikushka | Web | 25. června 2012 v 14:29 | Reagovat

To dokážu jen já se nepodepsat :'D :D Ale děkuji za hodnocení :)♥

18 Caitlin. Caitlin. | Web | 25. června 2012 v 15:16 | Reagovat

[17]: nejde mi psát komentáře na váš blog..:/..

19 annie. annie. | Web | 25. června 2012 v 15:18 | Reagovat

Všichni měli krásný a originální výtvory :).A děkuju moc za body ^^ tohle jsem fakt nečekala :)))

20 ~ Sámoška ~ ~ Sámoška ~ | Web | 25. června 2012 v 15:33 | Reagovat

Ahojky affs, u mě na blogu se bude konat v 16:00 oslava jak už asi víš :) Touto zprávou ti to jen připomínám a doufám, že dorazíš :) Nemusíš, chápu pokud nebudeš moci, ale když ano budu moc ráda :)
~ Těším se ~ Sámoška

PS: dokonalý nový layout ♥♥♥

21 Jerry Jerry | Web | 25. června 2012 v 15:47 | Reagovat

Uf! :D Už jsem se lekla že bych vypadla jen kvůli dovolené :D Uf.. díky bohu/Tobě :) :D :D

22 Jerry Jerry | Web | 25. června 2012 v 16:18 | Reagovat

PROSÍM NEVÍTE JAKÝ JE TO FONT, CO MÁ JAMES V TOM BLEDNU S NÁPISEM BACK?? Prosím napište někdo, kdo ho má :) :D

23 Jacque.Biebs<3 || Almost-Love.blog.cz Jacque.Biebs<3 || Almost-Love.blog.cz | 25. června 2012 v 17:42 | Reagovat

Děkuju! <3 :D

24 Clare Clare | Web | 25. června 2012 v 18:52 | Reagovat

Ja bych chtela hodnotit

25 didi didi | Web | 25. června 2012 v 19:02 | Reagovat

Ahoj :) Chcem sa ťa spýtať, prečo si napísala "neodovzdala- VYPADAVA", ked som ti výtvor v nedelu poslala :/ Neviem, či ti neprišiel, alebo čo. Prosím skús sa ešte raz pozrieť na tie emaily.
PS: posielala som to s emailu: dominikamiskova192@gmail.com

tak snád nakoniec ten výtvor nájdeš :), ja ho skúsim poslať ešte raz :-)

26 Cenicienta Cenicienta | Web | 25. června 2012 v 21:09 | Reagovat

Ráda bych s tebou příště hodnotila :)

27 kate kate | Web | 26. června 2012 v 18:31 | Reagovat

Ráda bych hodnotila, ale nevím, jeslti mám stejný styl jako ty :(

28 Romis | delly-from-the-block Romis | delly-from-the-block | Web | 1. července 2012 v 2:20 | Reagovat

Naprosto úžasný výtvory! :) Přihlásilo se plno šikovných ručiček :) Některé jsou opravdu dokonalé.. :) Jsem zvědavá, jak se jim podaří druhý úkol :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.